Connect House - ett koncept med content marketing

FixitEasy by Saga

FixitEasy nytt Viktkoncept

Det här får du i konceptet

FixitEasy skapades 2023 och vi är ett gäng från LiveGood ConnectHouse team som kommer hjälpas åt i grupperna.

Det är 28 dagar och du äter mat enligt ett schema och ett program.  Du betalar endast för LiveGood näringstillskott: SuperReds, SuperGreens, Amino, och Hälsokaffet. Dessa är det vi har med just nu men det kan ändras något senare.  All info får du när du anmält dig!  

⭐️FixitEasy med medlemskap LiveGood (inkl. startavgift 400:- och 100:- för 1 månadsavgift).  Produkterna, gratis coachning och föreläsning. Pris ca 1520:-  
⭐️ extrabonus - hypnos.

OBS! Det kan tillkomma tullavgift sen när det kommit till Sverige.
  Priset är inkl frakt från USA. När vi får transport från Tyskland sänks frakten och då tar det bara några dagar att få din beställning medans det nu kan ta 3 veckor så skynda boka så du hinner få hem dina produkter till 1/9.

Det vi nog är ganska unika med att du får allt detta med:

  Ängla Promenad - Squats Challenge - Träna Hemma

  Föreläsningar:
 Lymfsystemets funktion och hur det kan påverka svårt att gå ner i vikt
 Så blir du av med ditt sötsug  
Hypnos/NLP/ESP  
Näringens betydelse i våra kroppar
 LiveGood Produkter  LiveGood Konceptet  FixitEasy Konceptet


 Vi har otroligt många proffsiga personer med i vårt team och så kul om du vill hänga med oss.  

Kolla in LiveGood filmen om medlemskapet och bli medlem redan nu om du vill och då räknas ju de 40 usd + 9.95 usd bort från de ca 1520:-


Course Curriculum

Eva-Lena Ivarsson

Saga Salonen

Eva-Lena Ivarsson

CEO och Founder

Jag heter Eva-Lena Ivarsson och har jobbat mer än 15 år med viktkunder och olika viktkoncept. Jag skapade FixitEasy förra året men nu tillsammans med mitt team kommer vi köra igång med FixitEasy by LiveGood då det ingår medlemskap i LiveGood i konceptet.
LiveGood har otroligt bra priser för medlemmar och deras näringstillskott är helt ekologiska. Fixit Easy är ett Livsstilsprogram och du kör 30 dagar för att få hjälp att komma igång med en ny livsstil och få hjälp med viktnedgång. Du kommer få program, schema och coachning helt gratis. Du äter mat enligt våra anvisningar och tar dina LiveGood näringstillskott. Lycka Till!