Connect House - ett koncept med content marketing

Regndropps-massage Utbildning

Du kan börja göra behandlingar direkt efter utbildningen, både om du arbetar professionellt eller om du bara vill behandla och hjälpa dina närstående.

Pris för kurs inkl. oljor: 2995 kr
Kan delbetalas

Utbildning i Regndroppsmassage

Om du ska ha detta i din verksamhet

Professionella behandlingar kräver lokaltillstånd av din kommun. Kontrollera vad som krävs av just din kommun. Din verksamhet sorterar under Yrkesmässig Hygienisk Verksamhet och ska följa de lagar och bestämmelser som följer med detta. Om du avser att starta företag, kan du finna all nödvändig information på verksamt.se. Kom ihåg att dina kunskaper kring Regndropps-tekniken och dess massagegrepp, ständigt utvecklas.

Krav: 
För att utbilda dig i Regndroppsmassage/Raindrop-Technique ska du ha fyllt 18 år eller alternativt gå utbildningen tillsammans med någon som har fyllt 18 år.
Man behöver inte ha några förkunskaper innan man börjar på kursen. Oljorna ingår i kurskostnaden.

KURSINNEHÅLL

Maria Edward

 "Rekommenderar att gå utbildning i Regndroppsmassage hos Gun-Britt Florin. Hon har stor kunskap som hon förmedlar professionellt och med stor värme och kunskap."  

Susanne Edqvist

 "Det är en kraftfull behandling som ger total avslappning och påverkar både din kropp och själ. Jag gick min utbildningen hos Gun-Britt 2015 i Göteborg, vilket var mycket lärorikt. Jag arbetar som massör och ger många behandlingar. Nöjda kunder och även jag själv menar att det känns i hela dig och hur det ger en effekt som sitter i flera dagar. Jag har kunder som gör det med jämna intervaller, 2 ggr om året och en del vill ha 1 gång i månaden för bästa effekt. Det boostar sitt immunförsvar, håller sin allergi borta eller hjälper sin kropp att må optimalt. Jag kan verkligen rekommendera Gun-Britt och hennes kurser.

Gun-Britt Florin